Suomen nopein aitajuoksija Annimari Korte Raikuli Liven edustukseen

Tokion olympialaisten loppukilpailuun tähtäävä valovoimainen pika-aitajuoksija Annimari Korte siirtyy Raikuli Liven edustukseen. Korte on kaikkien aikojen nopein suomalainen 100 metrin aitajuoksija ja lajin hallitseva Suomen mestari. Korte on edustanut Suomea useita kertoja arvokilpailuissa ja alittanut Tokion Olympiarajan jo useammin kuin kukaan muu suomalainen yleisurheilija. Hänet on myös valittu Suomen positiivisimmaksi henkilöksi vuonna 2020.

Suomen musiikkitaivaan supertähden Lauri Tähkän manageroinnista ja keikkamyynnistä vastaava Raikuli Live laajentaa samalla manageritoimintaansa urheilun puolelle. Sopimuksen myötä Raikuli Liven vastuulle siirtyvät Kortteen managerointi, sponsorineuvottelut ja kaupalliset yhteistyöt. Raikuli Liven toimitusjohtaja Turkka Suo iloitsee kiinnityksestä: ”Annimari on yksi Suomen lahjakkaimmista, kiinnostavimmista ja seuratuimmista urheilijoista, jonka ura on loistava tarina periksiantamattomuudesta ja vahvasta tahdosta. Me autamme häntä menestymään vielä pidemmälle. Annimari voi nyt keskittyä siihen missä hän on paras, me hoidamme kaiken muun.”

”Tavoitteeni on nähdä rajani aitajuoksijana ja inspiroida muitakin olemaan luovuttamatta ja uskomaan unelmiinsa. Haluan näyttää, ettei mikään ole mahdotonta. Raikulin Liven avulla se varmasti onnistuu entistä paremmin”, kommentoi Annimari.