Laurin Toreilta Töölöön -kiertueen konsertit siirtyvät kesäkuulle 2022

Konsertit nähdään 4.6.2022 Seinäjoella 11.6.2022 Helsingissä.

Vallitsevasta pandemiatilanteesta ja viranomaisten asettamista rajoituksista johtuen joudumme valitettavasti siirtämään Helsingin Bolt Arenalle 4.9.2021 ja Seinäjoen OmaSp Stadionille 11.9.2021 suunnitellut konsertit. Viranomaisten asettamista rajoituksista johtuen konsertteja ei pysty järjestämään niin, että olisimme kaikki yhdessä voineet nauttia musiikista. Konsertit on suunniteltu siten, että ne ovat tiiviisti yhdessä toimiva kokonaisuus -Toreilta Töölöön. Näin isoja konsertteja ei ole mahdollista järjestää ilman täyttä varmuutta siitä, mitkä rajoitukset ovat voimassa konserttien aikana tai että konsertit ylipäätänsä voidaan ilmoitettuna ajankohtana toteuttaa.

”Jälleen kerran joudun surukseni kertomaan ajankohdan siirrosta. Olen todella pahoillani meidän kaikkien puolesta. Haluan tarjota teille ainutlaatuisen kokemuksen; illan, joka ei unohdu. Tehdään se silloin, kun se on mahdollista. Toivottavasti pystymme jatkossa ennakoimaan paremmin, milloin ja miten konsertteja voidaan järjestää.” – Lauri

 

Uudet päivät konserteille ovat:

Seinäjoki:  4.6.2022
Helsinki: 11.6.2022

Ostetut liput käyvät sellaisenaan tuleville keikoille. Ticketmaster lähettää tarkemmat infot kaikille lipun ostaneille sähköpostitse.