Reino Nordin Raikuli Liven keikkamyyntiin

Reino Nordin Raikuli Liven keikkamyyntiin

Karismaattinen Reino Nordin on Emma-palkittu muusikko, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen hittisingle ”Antaudun” myötä. Kappale nousi vuoden 2017 striimatuimmaksi kotimaiseksi kappaleeksi, ja Nordin on siitä lähtien säilyttänyt asemansa yhtenä maan rakastetuimmista artisteista. Tämän singlen lisäksi myös kappaleet ”Kato mua silmiin”, ”Momentumii” sekä ”Kosketa” ovat keränneet lukuisia kulta- ja platinalevyjä.

Viimeisin albumi ”Kääntöpuolii” julkaistiin vuonna 2023. Tämä hänen uransa neljäs sooloalbumi on 11 kappaleen kuvaelma Nordinin elämän kaikista puolista. Saman vuoden lokakuussa tuottajan JS16 eli Jaakko Salovaaran kanssa julkaistu sinkku ”Sydämet Palamaan” on voimakas ja energinen rakkauslaulu, jossa käsitellään rohkeasti rakkauden mukaan heittäytymistä.

Reinon ainutlaatuinen läsnäolo ja vaikuttava kontakti yleisöön toimii sekä klubeilla, että festarilavoilla. Hän koskettaa yleisöään lämmöllä ja luo ikimuistoisen elämyksen. “Urani tärkein palkinto on ollut saada saattaa kappale tärkeäksi osaksi jonkun elämää ja välittää sen kautta valoa ja voimaa”, Reino summaa.

”Olemme erittäin iloisia saadessamme aloittaa yhteistyö Reinon kanssa. Uskomme vahvasti, että suomalaiset haluavat päästä nauttimaan Reinon hienosta musiikista livenä” iloitsee Raikulin porukka.

Kuva: Vilma Töyräs